Aangenaam,

ik ben Joost

Grafische vormgever uit Breda

JVD Grafisch Ontwerp logo huisstijl

Passie voor vormgeving en communicatie

Al sinds jongs af aan was het duidelijk dat visuele communicatie mijn interesse heeft. Een echte beelddenker dus. Tot op de dag van vandaag beinvloed dit de manier waarop ik naar de wereld kijk. Waar andere mensen bij een etalage kijken wat er te koop is, ben ik in gedachte het logo en de reclame uittingen aan het analyseren; het kleurgebruik, de verhoudingen, de typografie. Ja dat vind ik veel interessanter dan de aanbieding van de week.

Helemaal heraldische wapens trokken sinds mijn jongere jaren al mijn aandacht. Behalve het visuele aspect hiervan, sprak ook de symboliek en gedachtegang achter de vormgeving mij aan. Dat er via zo’n beeldmerk bepaalde waarden gesymboliseerd worden, die een specifieke groep van identiteit voorziet en herkenbaarheid genereert. Geweldig! Je kan wel stellen dat mijn passie voor vormgeving en merk identiteiten al vroeg is ontstaan.

 

Dit zeggen klanten over mij:

Joost heeft ons geholpen met het visueel vertalen van onze hernieuwde marketing strategie naar een compleet nieuwe huisstijl, van A t/m Z. Logo, huisstijl, website ontwerp, iconen etc. Van belang was dat er een overkoepelende waarde vanuit de Groep vertaald werd naar alle beeldmerken en dus ook de websites. Dat is Joost goed gelukt. Wij hebben het werken met Joost als zeer plezierig, professioneel en constant ervaren. Vooral de laatste vinden wij een doorslaggevende factor in het werken met creatieve communicatie professionals.

Marco Bos

FeelGood Hospitality Group

In mijn zoektocht naar een eigen huisstijl (en identiteit) is inbreng van Joost bijzonder waardevol geweest. In onze gesprekken bleek Joost een gedreven sparringspartner met een duidelijke eigen creatieve visie. Hij verstaat de kunst om je gedachten en emoties te vertalen naar een concrete (bedrijfs)uitstraling met het bijbehorende verhaal. Het resultaat van zijn werk zorgt tot op de dag van vandaag voor een glimlach bij mijn relaties als ik hen mijn visitekaartje overhandig.

Olivier Akkerman

IOWT

Joost is van begin af aan betrokken geweest bij het opzetten van mijn bedrijf. Hij heeft mij stap voor stap begeleidt en liet mij zien hoe ik mijn bedrijf het beste in de markt kon zetten. Al snel werd het duidelijk welke naam, huisstijl en logo hiervoor het best geschikt waren. Ik ben in 2012 begonnen met mijn praktijk en krijg nog heel vaak complimenten over de uitstraling van mijn praktijk. Niet alleen in mijn communicatie middelen is de huisstijl door gevoerd maar ook de aankleding van mijn praktijk is hierop gebaseerd. Cliënten herkennen dit direct en voelen zich hierdoor snel op hun gemak.

Nicole de Nooijer

Sanakuur

Deze bedrijven zijn je voor gegaan:

 

Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend advies.