Het gezicht van jouw onderneming

Merkidentiteit: Huisstijl en logo ontwerp

JVD Grafisch Ontwerp logo huisstijl

Je logo en huisstijl zijn de basis van jouw merkidentiteit en visuele communicatie. Het vormt het gezicht van je onderneming.

Een unieke merkidentiteit wekt vertrouwen en draagt bij aan de herkenbaarheid van de onderneming.  Hiermee kun je jezelf onderscheiden van de concurrentie. Vormgeving hiervan gaat verder dan simpelweg het aantrekkelijk in beeld brengen van de naam. De achterliggende gedachtengang en positionering van het bedrijf moeten in zowel de vorm, kleur als in de typografie terugkomen. In combinatie met een goed doordacht verhaal vormt dit een merkbeleving die jouw doelgroep efficiënt weet aan te spreken.

Het is mijn passie om onderscheidende merkbelevingen te creëren. Van het bepalen van de juiste positionering tot het ontwerpen of restylen van een  merkidentiteit. Als eerste wordt hiervoor gekeken naar de visie en waardes van het bedrijf. Dit zijn de bouwstenen waarmee de visuele communicatie wordt opgebouwd. Het doel is altijd om hiermee op een unieke wijze een boodschap te communiceren die jouw doelgroep aanspreekt. Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op, ik kijk graag met je mee!

Een huisstijl en/of logo is zo sterk als het concept, positionering en strategie van de onderneming erachter

Logo ontwerp

Een logo is de basis van je visuele identiteit, het gezicht van je onderneming. Een uniek logo wekt vertrouwen bij je doelgroep en draagt bij aan de herkenbaarheid van je onderneming. Met een op maat gemaakt professioneel logo onderscheidt je jezelf van de concurrentie.

Logo ontwerp

Huisstijl

Elke vorm van visuele communicatie is gebaat bij een goede grafische vormgeving. Het dient de boodschap visueel kracht bij te zetten en aan te sluiten bij de merkidentiteit en bepaalde strategie. Om de boodschap zo doeltreffend mogelijk in te zetten wordt goed gekeken wie er bereikt moet worden, en welk medium hier het meest geschikt voor is. Voor de vervaardiging van het medium zijn er diverse mogelijkheden, waarbij er kritisch naar de prijs en kwaliteit wordt gekeken.

Huisstijl

Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend advies.