Grafisch ontwerp, Merkidentiteit, Illustratie

Freelance grafisch ontwerper Breda

JVD grafisch ontwerper Breda logo huisstijl vormgeving ontwerp

JVD graphic design | Grafisch ontwerper Breda


Ben jij op zoek naar een professionele, flexibele en creatieve grafisch ontwerper uit Breda? Als freelance ontwerper uit Breda verzorg ik de volledige ontwikkeling van jouw visuele communicatie. Van concept tot en met realisatie, zowel on- als offline. Hierbij zijn alle communicatieve middelen mogelijk. Je kan rekenen op een uniek concept, doeltreffend grafisch ontwerp, en persoonlijke service. Wat kan ik voor jou betekenen?

Merkidentiteit

Logo ontwerp / Huisstijl ontwerp / Visitekaartjes / Briefpapier / Enveloppen / Presentatiemap / Bestickering / Presentaties

Grafisch ontwerp

Brochures / Magazines / Advertenties / Flyers / Posters / Folders /  Catalogus / Belettering / Krant / Uitnodigingen / Webdesign / Video

Illustratie

Bewegwijzering / Plattegronden / Illustraties / Infographic / Symbolen / Pictogrammen / Cartoons / Heraldiek

“Joost heeft ons geholpen met het visueel vertalen van onze hernieuwde marketing strategie naar een compleet nieuwe huisstijl, van A t/m Z. Logo, huisstijl, website ontwerp, iconen etc. Van belang was dat er een overkoepelende waarde vanuit de Groep werd vertaald. Wij hebben het werken met Joost als zeer plezierig, professioneel en constant ervaren.”

Marco Bos, FeelGood Hospitality Group

Alle reviews
Beleving en communicatie

Het is mijn passie om onderscheidende merk belevingen te creëren. Van het bepalen van de juiste positionering tot het ontwerpen of restylen van een  merk identiteit. Als eerste wordt hiervoor gekeken naar de visie en waardes van het bedrijf. Dit zijn de bouwstenen waarmee de visuele communicatie wordt opgebouwd. Het doel is altijd om hiermee op een unieke wijze een boodschap te communiceren die de doelgroep aanspreekt. De visuele vormgeving hiervan begint altijd met potlood en papier, zo weet je zeker dat je altijd een unieke en onderscheidende uitstraling krijgt welke naadloos aansluit op jouw visie.

Deze bedrijven zijn je voor gegaan:

 

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend advies.