Informatie op unieke wijze tastbaar gemaakt

Grafisch ontwerp Breda

JVD Grafisch Ontwerp logo huisstijl

Grafisch ontwerp Breda

Grafisch ontwerp is het creatieve proces van het vertalen van inhoud of informatie naar vorm. Met tekst en beeld als materiaal wordt informatie geordend, gevormd en bewerkt zodat efficiënte communicatie mogelijk wordt. Om doeltreffend de gewenste doelgroep te bereiken dient grafisch ontwerp naadloos aan te sluiten op de positionering en strategie van de onderneming. Tevens onstaat er hierdoor een conformiteit in merkidentiteit welke herkenbaarheid verschaft voor het product, dienst, of merk.

Grafisch ontwerp zet informatie kracht bij door deze te vertalen naar een visueel aantrekkelijk, inzichtelijke en doelgerichte boodschap. Om de boodschap zo efficiënt mogelijk te communiceren dient er goed te worden gekeken naar wie er bereikt moet worden en welk middel hier het meest doeltreffend voor is. Voor de vervaardiging van het middel zijn er diverse mogelijkheden, zowel on- als offline, waarbij er kritisch naar de prijs en kwaliteit wordt gekeken.

Om de boodschap zo efficient mogelijk te verpakken zijn er verschillende toepassingen mogelijk zowel on- als offline:

merkidentiteit logo ontwerp huisstijl

Traditionele media

Juist omdat bedrijfs- presentatie en communicatie meer en meer digitaal en gestandaardiseerd wordt, is traditionele media zoals drukwerk het ideale medium om voor een unieke en persoonlijke toenadering te zorgen.

Advertenties, Folders, Brochures, Magazines, Drukwerk, Posters, Verpakkingen, Beursstand, Relatiegeschenken

Digitale media

De overstap van een industriële naar een digitale samenleving is duidelijk merkbaar. Dit heeft zijn invloed gehad op de manier waarop wij communiceren en de middelen die hiervoor beschikbaar zijn. Het vereist een nieuwe manier van lay-out, maar ook van schrijfstijl. Belang hierbij is dat vormgeving hiervan naadloos aansluit op de visuele identiteit zoals deze in offline vormgeving wordt gehanteerd.

Webdesign, Social media, Video, Animatie, Applicaties

 

merkidentiteit logo ontwerp huisstijl

Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend advies.